11 rrugët më të rrezikshme në botë, midis tyre dhe një shqiptare

Published on 28-07-2017

11 rrugët më të rrezikshme në botë, midis tyre dhe një shqiptare

Udhëtimet nëpër fshatra cilësohen si udhëtimet më qetësuese. Por përveç rrugëve të qeta ekzistojnë edhe 15 rrugët, të cilat janë më të rrezikshmet në botë.

Disa prej tyre janë pa asnjë lloj infrastrukture të tjerat janë fshehur plotësisht nga uji apo shkëmbinjtë.

E, nëse do t’i eksploroni lidhni fort rripin e sigurimit sepse jeta nëpër këto rrugë “qëndron në fije të perit”.

Enjoyed this video?
11 rrugët më të rrezikshme në botë, midis tyre dhe një shqiptare
"No Thanks. Please Close This Box!"