23 aksidente gjatë fundjavës në Shkup, një person i vdekur

Published on 24-04-2017

23aksident

Bilanc i tmerrshëm nëpër rrugët e Shkupi për fundjavë.

Për ditën e premte, të shtunën dhe të dielën kanë ndodhur gjithësejt 23 aksidente ku ka mbetur i vdekur një person.

Në aksidente të tjera në fundjavë ka pasur 16 të lënduar në 17 aksidente ndërsa 8 aksidente ka pasur vetëm dëme materiale në vetura apo mjete tjera transportuese.

Enjoyed this video?
23aksident
"No Thanks. Please Close This Box!"