30 ditë paraburgim për Igor Jug

Published on 29-09-2017

Gjykatësit i kanë shqyptuar paraburgim prej 30 ditësh, Igor Jug, i cili dyshohet për pjesëmarrje në turmën e dhinshme më 27 prill në Kuvend. Prokurorët kanë siguruar dëshmi të reja dhe pritet që ai të akuzohet si udhëheqës i turmës, e cila sulmoi deputetët dhe gazetarët.

Prokuroria kërkon 30 ditë shtesë paraburgim për Igor Jug për shkak të rrezikut që ai mund të arratiset, të pengojë hetimet dhe të përsëri të kryejë vepra penele. /SHENJA/

Enjoyed this video?
igor
"No Thanks. Please Close This Box!"