5 milionë euro për ndriçimin e Shkupit, lagjet shqiptare si në “Kandahar”

Published on 08-07-2017

Bashkia e Shkupit ka shpallur konkurs për ndarjen e marrëveshjes për instalim dhe mirëmbajtje të sistemit të mençur për ndriçim të rrugëve në Bashkinë e Shkupi, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas shpalljes së sistemit elektronik për shpallje publike, bëhet fjalë për marrëveshje me vlerë prej 305.084.745 denarë ose rreth 5 milionë euro pa TVSH.

Kriteri për dhënien e tenderit është oferta me çmim më të ulët.

Nga ana tjetër, rrugët e Cairit ende nuk janë përfunduar dhe se shumica e lagjeve pas cdo reshjeve të shiut përmbyten nga uji. Shumë banorë të lagjeve të Shkupit ankohen për infrastrukturë sikur sic thonë në Afganistan.

Enjoyed this video?
Shkup
"No Thanks. Please Close This Box!"