8 motrat Mustafa në një foto

Published on 17-07-2017

Jemi mësuar t’i shohim zakonisht vetëm dy nga to në publik, Sahide dhe Safete Mustafën, por ato janë gjithsej tetë motra.

Së fundi, ato kanë publikuar një foto në Instagram, në të cilën shihen të tetë motrat së bashku.

Pasi publikuan foton në Instagram, motrat morën komente të shumta nga ndjekësit, duke e cilësuar ‘bekim’ të qenit motra shumë.

Disa nga ndjekësit u thanë se ngjajnë shumë mes vete, por më së miri e gjykoni kur ta shihni foton e mëposhtme.auto_motratmustafa81500279229

Enjoyed this video?
auto_motrat1-650x3581500279225
"No Thanks. Please Close This Box!"