A do të jetojë Tuna me vjehrrin dhe vjehrrën (FOTO)

Published on 10-05-2017

Altuna Sejdiu-Tuna ka lindur në qytetin e saj të lindjes, në Shkup. Pra, edhe vendlindja e Tianit do të jetë Shkupi dhe jo Prishtina.

Pas disa ditësh qëndrimi në spital, Tuna bashkë me të birin tashmë kanë dalë nga aty.

Këngëtarja, bashkëshorti i saj Patrisi dhe i vogli tashmë po kthehen në Prishtinë, ku edhe do të jetojnë së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Tuna dhe Patrisi do të jetojnë me prindërit e këtij të fundit.

tu_1494395398-2832888

Enjoyed this video?
tuu_1494395411-3934688
"No Thanks. Please Close This Box!"