A e keni ditur domethënien e këtyre katrorëve te pasta e dhëmbëve

Published on 05-07-2017

Të gjithë i kemi vërejtur por nuk e kemi ditur se çka nënkuptojnë katrorët me ngjyra në fund të pastës së dhëmbëve.
Zakonisht këto katrorë janë me ngjyrë të zezë, të kaltër, të kuqe ose të gjelbër, dhe të tria këto ngjyra kanë një kuptim të veçantë

Nëse janë me ngjyrë të zezë i bie që pasta është e përbërë nga kimikatet, të kuqet e të kaltrat nënkuptojnë që kanë përzierje natyrale dhe kimike, ndërsa të gjelbrat nënkuptojnë që pasta juaj është tërësisht natyrale.

Enjoyed this video?
kaa_1499238897-5537475
"No Thanks. Please Close This Box!"