Ademi: Gjithë sulmuesit i kemi me emër e mbiemër

Published on 03-05-2017

Edmond Ademi nga LSDM tha se dhuna në Kuvend është një skenarë i planifikuar dhe i orkestruar mirë.

“Iniciatorë kryesor i kësaj është Nikolla Gruevski, bashkë me Gjorge Ivanovin dhe Trajko Veljanovski, ndërsa realizator është Mitko Çavkov, me koordinim dhe bashkëpunim me deputetët e VMRO-DPMNE-së, të cilët kanë hapur dyert që turma të hyn në parlament. Shpresoj se MPB nuk do të ndalet këtu”, tha Ademi në emisioni “Arena” në TV SHENJA.

Ai tha se turma ka pasur target të qartë, pra me emër me mbiemër janë ditur se kush duhet të sulmohet.

Enjoyed this video?
Edmon-Ademi-640x316
"No Thanks. Please Close This Box!"