AGORA: Kandidatë në sekondin e fundit, kush humb? Partitë apo qytetarët? (VIDEO)

Published on 07-10-2017

Njohës të rrethanave politike dhe kandidatë për kryekomunar në zgjedhjet e 15 tetorit në emisionin AGORA kanë folur për fenomenin e shpalljes së kandidatëve vetëm një muaj e gjysmë para zgjedhjeve, konkretisht më 9 shtator kur ishte edhe afati përfundimtar.

Është pjesë kjo e kulturës politike të partive tona apo pjesë e kalkulimeve tjera…?!

Enjoyed this video?
8.Emisioni AGORA
"No Thanks. Please Close This Box!"