AGORA, Selmani: Më shumë ligje nuk do të thotë më shumë liri, këtë hiqne prej mendje (VIDEO)

Published on 09-12-2017

Roli i mediave në përshpejtimin e procesit eurointegrues. Sfidat e mediave në Maqedoni dhe kapaciteti i qeverisë aktuale për të krijuar atmosferë të re mediatike ka qenë temë diskutimi në emisionin “Agora” në Lajm TV, ku mysafir ishte i pari i Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë, Naser Selmani.

 

Enjoyed this video?
14.Agora-Naser Selmani
"No Thanks. Please Close This Box!"