Aksident para Spitalit të Kumanovës (FOTO)

Published on 14-07-2017

Aksident para Spitalit të Kumanovës, per fat pa pasoja ne njerez, ka regjistruar sot ne oret e para te dites, ekipi i Gazetes “lajm”. Nderkohe policia e trafikut rrugor ka dal ne vendin e ngjarjes dhe i ka ndermarre te gjitha masat e nevojshme ligjore. Lajm

20068452_1812586408756593_1060484152_n

20136357_1812587042089863_740525246_n

Enjoyed this video?
20136357_1812587042089863_740525246_n
"No Thanks. Please Close This Box!"