Aktorja dhe basketbollisti marrin vëmendjen në Greqi

Published on 25-08-2017

Aktorja 44-vjeçare Gabrielle Union dhe basketbollisti amerikan Dwyane Wade morën të gjithë vëmendjen në plazhin e Mykonos të Greqisë të enjten. Gabrielle shfaqi format e saj me bikini, ku edhe pse është në moshën 44 vjeçare mori vëmendjen e të pranishmëve.

Në krahët e bashkëshortit të saj, basketbollistit Dwyane Wade, Gabrielle dukej mjaft e lumtur.

auto_q21503679730

auto_q31503679734

auto_q315036797341

Enjoyed this video?
auto_q315036797341
"No Thanks. Please Close This Box!"