Alarmohen serbët: Po bëhet Shqipëria e madhe (FOTO)

Published on 20-06-2017

Mediat serbe vazhdojnë të spekulojnë pas rezultatit të zgjedhjeve në Kosovë. Frika e serbëve është mundësia për Shqipërinë e Madhe, bashkimin e Kosovës me Shqipëri.

Frika bëhet më e madhe edhe pas formimit të qeverisë në Maqedoni, pjesë e së cilës janë shqiptarët.

Sipas mediave serbe, krahu i luftës do të formojë qeverinë me planin  që të bëjë Shqipërinë e Madhe.

“Ramush Haradinaj do të bëhet kryeministër, një ish komandant. Në hierarkinë e lartë shtetërore është edhe një ish udhëheqës i UÇK-së, Hashim Thaçi. Plani i tyre është ndërtimi i Shqipërisë së Madhe. Për këtë ata pretendojnë t’i marrin Malit të Zi një pjesë të territorit. Formimi i Qeverisë në Maqedoni do të ua lehtësojë që të “coptojnë” tokë edhe në Maqedoni. Për këtë fatkeqsësisht SHBA dhe NATO po e përkrahen verbalisht këtë politikë” thuhet ndër të tjera në një gazetë serbe.

Enjoyed this video?
screenshot-2_1497953672-57802
"No Thanks. Please Close This Box!"