Ali Ahmeti dëbohet nga Lagjja e Trimave

Published on 12-10-2017

Ali Ahmeti mësohet se ka tentuar të hyjë në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Banorët e kësaj Lagjeje që u tronditën në konfliktin në mes të ashtuquajturve ”Grupi i Kumanovës” dhe forcave policore të Maqedonisë, më 9-10 maj, herën e kaluar nuk e pranuan Ali Ahmetin të futet në lagje, duke e cilësuar si të padëshirueshëm dhe fajtor për ndodhinë si dhe zvarritja e epilogut gjyqësor për këtë rast, shkruan Fol. Gjithashtu, strukturat e BDI-së në Kumanovë, e kanë vlerësuar se nuk duhet të mbahet tubim në Kumanovë, pasi që e kanë të qartë se do të dështon i njëjti dhe nuk do t’a kenë mbështetjen nga kumanovarët.

 

Enjoyed this video?
ali26_1507795458-6647069
"No Thanks. Please Close This Box!"