Anija shqiptare ‘Butrinti’ shpëton gomonen me 41 emigrantë në detin Egje (Foto)

Published on 08-07-2018

Anija shqiptare ‘Butrinti’ ka shpëtuar një gomone me 41 emigrantë në detin Egje.

Emigrantët ishin nisur nga brigjet e Çeshmes në Turqi për në ishullin Kios në Greqi, ndërsa në gomone ndodheshin edhe 10 fëmijë dhe 7 gra, 2 prej të cilave shtatzënë.

Anija Butrinti e Forcës Detare ia dorëzoi 41 emigrantët një anijeje të Frontex. Anija ‘Butrinti’ patrullon në kuadër të operacionit të NATO-s në detin Egje.
8af1f924-5268-4c2f-b18f-bfaa59aace74
e8e8901f-1bee-4336-b9d1-f396a4076917
9f5e04b9-1baf-4fa2-9e30-31fa37947a41

Enjoyed this video?
2238cc1a-d7f1-41d8-b419-83c2984e2cf3
"No Thanks. Please Close This Box!"