Anulohen 90% e gjyqeve , gjykatësit braktisin Gjykatën e Tiranës. Ja përse

Published on 01-02-2017

gjykata

Ditën e sotme janë anuluar rreth 90% e gjyqeve në Gjykatën e Tiranës, si pasojë e ligjit të Vettingu- t.

Gjykatësit për t’i shpëtuar ligjit të Vettingu-t braktisin sallat e gjyqeve duke shkaktuar një trazirë në procesin e punës.

Kjo situatë është vërtetë shqetësuese, çka dëshmon përlyerjen e gjykatësve me punë të “errëta” dhe mbi të gjitha, kapjen e sistemit gjyqësor nga krimi. / Opozita.com

Enjoyed this video?
gjykata
"No Thanks. Please Close This Box!"