Anulohet seanca gjyqësore kundër Bogoevskit

Published on 04-07-2017

Gjykimi për shpifje kundër ish-agjentit, Sllobodan Bogoevski, nga dyshja e BDI-së, Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi, është shtyrë, edhe atë më pesë shtator.

Për gjykimin, ishte problem se nuk mund të konfirmohej kompetenca e lëndës sepse Bogoevski deklaratën për ‘Magyar Telekom’ e ka dhënë për nevojat e gjykatës në SHBA.

Tani duhet të rishikohen bazat e padisë së dorëzuara nga funksionarët e partisë BDI, por edhe nga ane e mbrojtjes e cila konfirmoi se Bogoevski rrëfimin e ka bërë për nevojat e një gjyqi tjetër.

Kryetari i BDI-së, nga Bogoevski kërkojnë tre milionë denarë, ndërsa Xhaferi 2.5 milionë denarë.

Enjoyed this video?
bogoevski-ali-ahmeti-dhe-musa-xhaferi-u-korruptuan-me-5-milion-euml-euro-dokument_hd-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"