Anulohet seanca për rastin “Kumanova”

Published on 09-05-2017

Seanca gjyqësore për rastin e Kumanovës është anuluar me kërkesë së Ministrisë së Punëve të Brendshme. Seanca e ardhshme është  caktuar për me 11 maj, ndërsa sot është edhe dy vjetori i luftimeve në lagjen e Trimave, nga ku mbetën të vrarë 8 pjesëtarë  të MPB-së, 10 nga grupi i armatosur dhe shumë plagosur.

Enjoyed this video?
seanca
"No Thanks. Please Close This Box!"