Asani: UNSH nuk qendron duar lidhur, por don bashkimin e forcave rinore (Video)02:31

  • 188 views
Published on 29-11-2016

“UNSH këtë projekt e ka filluar një javë më parë dhe ky marsh është pjesë e aktiviteteve nga projekti madhor i  UNSh-së i quajtur “Java e kombit”, ky projekt filloi pikërisht nga viset ku jetojnë shqiptarët dhe u mundua që mos ti lë jashtë projektit shqiptarët e gjithë viseve.
Unë nga ky vend dua tu them të gjithëve se UNSh nuk po qëndron këmbë kryq e duar lidhur por po mundohet që ti bashkojë forcat rinore të popullit tonë nga e gjitha viset duke filluar nga Gostivari Shkupi kërcova Tetova Dibra struga etj. Projekti filloi në Manastir dhe përfundoi në Krujë”, tha Jasir Asani, kryetar i UNSH-së për LajmTV.

Enjoyed this video?
15280993_1182049288549478_1960237001_n
"No Thanks. Please Close This Box!"