Ata janë të detyruar për bukën e gojës, Policia Bashkia vazhdon ashpër represionin ndaj tyre (VIDEO)

Published on 30-07-2017

Gjithnjë e më tepër është për t’u habitur fakti që Policia Bashkiake e lali Lekut nuk ka të ndalur në aksionin kundër shitësve të vegjël që dalin për ndonjë kacidhe në rrugët e kryeqytetit. Madje, jo vetëm kaq, por kjo “sëmundje” është shtrirë edhe nëpër bashki tjera në mbarë vendin. Edhe pse temperaturat janë rreth 40 gradë qytetarët në nevojë janë të detyruar të dalin në rrugë me shpresën se do shesin ndonjë gjë dhe se xhandarët e bashkisë nuk do i “sulmojnë”. Pas rastit në Kamëz ku policët i sekuestruan një shitësi vetëm sandalet që u pëlqenin, e njëjta skemë është paraqitur edhe sot në Tiranë. KLIKONI me poshte per ta pa VIDEO:

Enjoyed this video?
policia shqiptare
"No Thanks. Please Close This Box!"