”Avancim i shërbimeve për përfshirje sociale”

Published on 31-05-2017

Ditë inkluzive do të mbahet sot në sheshin e qytetit në Shkup, si pjesë nga projekti ‘Avancimi i shërbimeve për përfshirje sociale’ e financuar nga programi IPA i BE-së, shfrytëzues kryesor i së cilës është MPPS, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ngjarja është e karakterit të hapur, ka për qëllim ta njoftojë opinionin më të gjerë me aktivitet e ndërmarra dhe rezultatet e arritura, ndërsa në të do të kyçen edhe persona me nevoja të veçanta të cilët do të kenë benifit më të madh, njofton AIM.

Është paraparë edhe fjalim i Jelena Vahakupus, tim lidere e projektit dhe Marijana Jankoviq, eksperte për asistencë personale.

Enjoyed this video?
Shoqeria-foto-ilstr-780-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"