Avokati Nikolla Dodevski do të ftohet si dëshmitar në rastin “Talir” të PSP-së

Published on 10-06-2017

Nikolla Dodevski, avokati i ish-kryeministrit Nikolla Gruevski në të gjitha rastet e PSP-së që janë ngritur kundër tij, në rastin “Talir” për larje parash nga ana e VMRO-DPMNE-së, nuk do të mund të jetë avokati i Gruevskit.

Dodevski në këtë rast do të ftohet si dëshmitar dhe nuk do të mund të mbrojë asnjë nga të dyshuarit në këtë rasti, mes të cilëve disa funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së.

Nga PSP nuk tregojnë se në çfarë pozicioni i dëshmitarit do të ftohet, si përfaqësues ligjor i VMRO-DPMNE-së, si donator ose diçka tjetër.

Enjoyed this video?
Gruevski-Dodevski-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"