Bardhyl Dauti i PDSH-së ofron zgjidhje për Stadiumin e qytetit në Tetovë (VIDEO)

Published on 01-10-2017

Kandidati i PDSH-së për kryetar të komunës së Tetovës, Bardhyl Dauti sot së bashku me kandidatët për këshilltarë komunal si dhe me anëtarët e shtabit të degës – Tetovë, vizituan Stadiumin e qytetit të lënë pas dore nga pushteti lokal në Tetovë, njofton Portalb.mk.

“Pushteti lokal në mungesë të planeve urbanistike dhe kapaciteteve ka lënë pas dore këtë objekt të rëndësishëm sportiv për qytetin e Tetovës. Ai më tej theksoi se ekipin i tij ka të gatshëm planin e ri urbanistik që parasheh ndërtim të këtij kompleksi sportiv që do të ndikojë pozitivisht edhe në zhvillimin e ekonomisë së vogël dhe atë të mesme në qytetin e Tetovës”, tha Bardhyl Dauti.

Enjoyed this video?
Untitled-480x258
"No Thanks. Please Close This Box!"