Bedri Ajdari: Helikopteri mbi kokat dhe çatitë e shqiptarëve në muajin Ramazan, shenjë e keqe

Published on 06-06-2017

“Helikopteri mbi kokat dhe çatitë e shqiptarëve në muajin e shenjtë të Ramazanit është akt, shenjë për dominim!
Kjo nuk na pëlqen dhe nuk shpie drejt normalizimit të situates”
, – kështu ka shkruar një nga familjarët e rastit Monstra, Bedri Ajdari./Almakos

Enjoyed this video?
helikopter
"No Thanks. Please Close This Box!"