Blero dhe Afrona mbyllin sezonin n’Kosovë show me puthje pasionante (Video)

Published on 16-07-2017

Këtë javë është emisioni i fundit për këtë sezon televizive n’Kosovë show.
Mysafirët e fundit për këtë emision janë çifti i shumëpërfolur Blero dhe Afrona.

Ata flasin për shumë gjëra rreh jetës së tyre private dhe profesionale.

Enjoyed this video?
20133522-10155679818887847-553149163-o_1500225593-6910146
"No Thanks. Please Close This Box!"