Brenda ambienteve luksoze ku po kalojnë pushimet familja Fejzullahu

Published on 10-01-2018

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu e ka nisur karrierën e tij si këngëtar në moshë fare të vogël, inspiruar nga babai i tij, Sabri Fejzullahu.

Fakti që për shumë vite i ka rezistuar skenës dhe është i kërkuar nëpër koncerte të shumta, ka ndikuar që këngëtari të sigurojë të ardhurat për një jetë të mirë dhe luksoze.

Këtë më së miri e dëshmon jeta luksoze që Ermali dhe familja e tij bëjnë, teksa kanë vendosur që së fundmi t’i japin vetes një pushim të merituar në Bullgari.

1

Ka qenë më pas nëna e Ermalit, Nera Fejzullahu, ajo e cila ka prezantuar disa nga ambientet e brendshme të hotelit luksoz në të cilin familja e saj po kalojnë pushimet dimërore.

2

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"