Çifti i dehur seks në det, kapen mat nga Policia (Video)

Published on 28-07-2017

Çifti i dehur seks në det, kapen mat nga Policia (Video)

Dy turistë britanik janë arrestuar, pasi janë kapur duke bërë seks në det.

Ngjarja ka ndodhur në Tajlandë. Çifti në fjalë ishte duke kryer marrëdhënie në mes të detit gjatë orës 2 e 30 të natës, por e keqja e tyre ishte sepse kishin zgjedhur vendin e gabuar, pasi ndodheshin përballë kullës së vrojtimit.

Kanë qenë rojet ata që kanë lajmëruar policinë, por as telefonat nga banorët nuk kanë munguar.

Çifti gjithashtu është filmuar teksa arrestohet nga policia.

Autoritet janë shprehur se çifti ishte i dehur dhe nuk e kanë kuptuar se po i çonin në rajonin e policisë, madje gruaja ka thënë gjatë rrugës se e dinte se nuk po i çonin në rajon.

Enjoyed this video?
Çifti i dehur seks në det, kapen mat nga Policia (Video)
"No Thanks. Please Close This Box!"