Cili këngëtar e kaloj natën me Blerona Zeqirin? (Foto)

Published on 09-08-2017

Prezantuesja e “Rtv 21” Blerona Zeqiri në çdo emision ka të ftuar këngëtar të ndryshëm, të cilët i interviston në mënyrë të natyrshme, pa tentuar të nxjerr ndonjë gjë të madhe nga ta
Epo, këngëtarët kështu e duan. Pastaj, nëse do ti kesh përherë, duhet ti ruash e të mos pretendosh shumë.

Blerona, thuajse në të gjitha emisionet që i drejton e fton këngëtarin Neki Emra, që është një emër mjaftë familjar për shikuesit e “Rtv 21”, pasi rëndom shihet aty, shkruan “Kosovarja”.

Emra ishte i ftuar edhe në “21 gradë” që po moderohet nga Blerona. Ky i fundit nuk e ka lënë pa e reklamuar në rrjete sociale intervistën e tij në televizion dhe pa thënë diçka për Bleronen.

“Natë e bukur me Bleronen në 21 gradë në “Rtv 21”, shkruan Neki.

Gjykuar nga buzëqeshja në foto, shihet se ja kanë kaluar bukur.
bleron

Enjoyed this video?
blerona
"No Thanks. Please Close This Box!"