Çka do të bëhet me platformën e famshme që zgjoi shumë ujëra të trazuara?

Published on 31-05-2017

Gazetari Memedali Jusufi ka komentuar harresën dhe heqjen dorë nga platforma e Tiranës, ose platforma e famshme e cila zgjoi shumë ujëra të trazuara, transmeton Telegrafi.mk

“Maqedonia serishte gjendet para sprovave te shumta ; politike, ekonomike, sociale etj te cilat duhet ti zgjidh perpara se ti imponohen rethana qe mbase do te hynte ne nje rruge pa alternativ, ne stilin qe sikurse princi i cili ka marr vendimin per ti shpallur lufte fqinjit, shpik nje ” casus belli”.

Realishte jemi mesuare me kesi lloj politika te imponuara.

Te supozojme se te burgosurit nga proceset e montuara sikurse eshte MONSTRA,SOPOTI etj do te lirohen ashtu ngjajshem qe u liruan te burgosurit politik Rufi Osmani dhe Alejdin Demiri por ceshtja eshte si do tia bej qeveria e re me ligjin per gjuhen shqipe. A thua edhe ksaj radhe do te kishte kompromis.

Nese dihet se kompromisi nuk i kenaq te dya palet atehere cka do te behet me ate qe shkoi ne harese ” Platformen e famshme ” qe trazoi kaq shume ujra. E shtroj kete dileme pasi po spostohen ceshtjet esenciale qe ka Maqedoni dhe fokusohen ne ate qe eshte sekondare se cka do te bej opozita shqiptare dhe ajo maqedonase. Po a nuk ishin komunistet te cilet emruan Nexhat Agollin si kryeminister dhe e vrane, a nuk ishin post-komunistat e Branko Cervenkovskit qe shkaktuane trazirat ne Gostivar per ceshtjen e zyrtarizimit te flamurit shqiptare dhe tashme shqiptaret sa nuk e shpallen Zaevin profet. Si duket shqiptaret asgje nuk kane mesuare nga historia apo maestra la vitae. Ata qe nuk e mesojne si duhet historine jane te predistinuar ta perserisin , uroj qe kesaj here mos jete ashtu.”, shkroi Memedali Jusufi./Telegrafi.mk/

Enjoyed this video?
Memedali-Jusufi-696x364
"No Thanks. Please Close This Box!"