Çka do të thotë të shohësh në ëndërr të vdekurit

Published on 11-07-2017

Nëse ëndërrohet se po bisedon me të vdekurin, fjalët e të vdekurit, qofshin ato të mira ose të këqija, do të ju bëjnë të mendoni tërë ditë për to.
Lexoni disa mite më poshtë rreth kësaj çështjeje:

BISEDA ME TË VDEKURKur dikush ëndërron se i vdekuri e fton, nëse është i sëmurë, do të vdesë, por nëse është i ditur, këshilla e të vdekurit do t’i ndihmojë të largohet nga devijimi dhe ta përmirësojë gjendjen e vet.

ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË LUMTUREndërrimi i njeriut të vdekur që është i lumtur, në kushte të mira, me rroba të bardha ose të gjelbra, duke u mahitur ose duke folur fjalë të mira – do të thotë se i vdekuri jeton në qetësi dhe është në gjendje të mirë. Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë. Nëse njeriu sheh në ëndërr njeri të vdekur, të cilit i shkon pas, e shtrëngon, e përqafon ose e mbyt atë – do të thotë se ai do të ketë pleqëri të mirë.

ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË PIKËLLUARNëse shihet në ëndërr njeriu që ka vdekur dhe është i veshur me rroba të vjetra, të grisura, të pluhurosura ose duket i pikëlluar – ai nuk do të jetë i qetë në botën e ardhshme. Po të shihet se i vdekuri është i sëmurë, ai ka shumë mëkate. Nëse ëndërrohet që personi i vdekur e godet, e shikon vëngër, i kanoset, apo nuk e përshëndet, kjo nënkupton që ky person e pa- ralajmëron për ndonjë obligim të pa përmbushur ndaj tij, ose se ka rënë në mëkat ndaj Allahut, xh.sh..

I VDEKUR PËR SË DYTINëse individi sheh ëndërr se ka vdekur për së dyti dhe vajtohet pa zë do të thotë se një nga anëtarët e tij do të martohet e do të ketë lumturi e harmoni. Po nëse i vdekuri për së dyti qahet dhe vajtohet një anëtar i familjes së ëndërruesit do të vdesë.

TEMAT:ENDERRATLAJMETE VDEKURIT

Data: 11 Korrik 2017 09:05
Autori: GazetaExpress
Ads by Revcontent
Ju mund të pëlqeni
(Video) Simple Method “Ends” Tinnitus – Stops Ringing Ears
3 Tips To Lose Stubborn Belly Fat In A Week

Enjoyed this video?
e_1499756786-9371312
"No Thanks. Please Close This Box!"