Çlirimi nga Lubeteni i Shkupit vijon mësimin në gjuhën kineze në Pekin (Foto)

Published on 11-10-2017

Në Facebook janë publikuar disa foto që vijnë nga Kina e largët e që kanë të bëjnë me fëmijën shqiptar që mëson në shkollë kineze në Peking. Çlirimi i vogël është nga fshati Lubeten i Shkupit, ndërsa tani i ka ardhur koha e regjistrimit në shkollë fillore.
Të shpresojmë se Çlirimi do të adaptohet në shkollën kineze dhe t`i dëshirojmë suksese në mësime e kthim sa më të shpejtë në vendlindje. Përpara Çlirim, të gjithëve na ke prapa teje.

 

Enjoyed this video?
femija
"No Thanks. Please Close This Box!"