“Çmendet” shitësi/ Vajza del me mbathje në rrugë dhe i punon atë që nuk e priste

Published on 16-09-2017

Një biznesmen nga Tirana për pak sa nuk u ka besuar syve të tij, kur është përballur me një skenë mjaft të veçantë për të. Ngjarja ka ndodhur disa ditë më parë pranë zonës së njohur si Ish-Ekspozita në Tiranë. Ai zotëron një biznes në atë zonë dhe befas vuri re se i mungontë fshesa që zakonisht përdorte për të pastruar dyqanin. I habitur nga kjo mungesë dhe duke dyshuar se dikush ia kishte vjedhur, ai vendosi të hapë kamerat dhe vuri re një skenë që kurrë nuk do ta besonte. Fshesën ia kishin vjedhur vërtetë, por, skena ishte e denjë për nje skenar filmash. KLIKO me poshte per ta parë VIDEON:

Enjoyed this video?
screenshot-10_1505594012-5388515
"No Thanks. Please Close This Box!"