Delawie: Do t’i nxis politikanët kosovarë që ta krijojnë Asociacionin

Published on 28-12-2016
 33

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, ka thënë se shpreson që politikanët serbë të kthehen në parlamentin e Kosovës dhe t’i përfaqësojnë interesat e komuniteteve të tyre.

Delawie ka thënë se njerëzit s’duhet të flasin për njëri tjetrin, por me njëri tjetrin.

“Është e rëndësishme që Lista Serbe të kthehet në punën në Kuvend, dhe të angazhohen në dialog të vazhdueshëm”, ka thënë ambasadori amerikan në një intervistë për RTK2.

Delawie ka thënë se do të nxisë akterët politikë në Kosovë që të fillojnë punën për krijimin e Asociacionit.

Enjoyed this video?
33
"No Thanks. Please Close This Box!"