Demiri: Shteti të punojë sa më shumë për fëmijët me nevoja të veçanta (VIDEO)

Published on 06-12-2017

Nurane Demiri studente e ekologjisë në Universitetin e Tetovës për Lajm TV ka folur rreth integrimit të fëmijëve me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë. Ajo mendon se shteti nuk po e bën punën e duhur, sa i përket integrimit të fëmijëve me nevoja të veçanta. Demiri kërkon nga shoqëria sa më shumë vetëdijësim. Në kuadër të projektit “Java kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave”, ajo foli edhe për vajzat me nevoja të veçanta dhe sa mund të kontribojnë ato në shoqëri.

Enjoyed this video?
Nurane Demiri LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"