Dëmtohet një shtab i LSDM-së dhe VMRO-së

Published on 25-09-2017

Ka filluar me incidente të vogla dita e parë e fushatës zgjedhore. Këtë mëngjes është raportuar dëmtimi i dy shtabeve, konkretisht shtabi VMRO-së në Kisella Vodë dhe shtabi i LSDM-së në lagjen
Aerodrom.

vv

Enjoyed this video?
ss
"No Thanks. Please Close This Box!"