Dhjetë vendet e para që e kanë njohur Kosovën shtet

Published on 17-02-2017

Pavaresia-e-Kosoves-780-780x439-768x432

Këto janë 10 vendet që kanë njohur Kosovën shtet të pavarur që nga dita kur u shpall, 17 shkurt 2008

Ndër vendet e para ishte edhe Franca, një aleat dhe vend mik i Kosovës. Mirëpo, vendi i parë që na njohu si shtet të pavarur ishte Kosta Rika, shkruan Express.

Ja lista:

Kosta Rika

SHBA

Franca

Afganistani

Shqipëria

Turqia

Mbretëria e Bashkuar

Australia

Senegali

Gjermania

Enjoyed this video?
Pavaresia-e-Kosoves-780-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"