Digjen dy vetura në Veles

Published on 14-02-2017

Digjen-2-vetura-ne-Veles-780x439 (1)

Në mesnatë në Veles janë djegur dy automjete, përcjell Telegrafi

Jo-zyrtarisht, njëri nga automjtetet është në pronësi të ish-deputetit dhe drejtorit të kompanisë së njohur nga qyteti, kurse vetura tjetër e djegur si shkak i dëmit anësor.

Enjoyed this video?
Digjen-2-vetura-ne-Veles-780x439 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"