Donacion polak për Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim

Published on 29-12-2016

hasanbeg vershime

Pajisje për ballafaqim me përmbytje, sot do të marrë Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim (DMSH) nga kompania polake Rosomak S.A.

DMSH-së do t’i donohen 280 pompa për ujë dhe baltë me kapacitet të ndryshueshëm, 30 agregatë për energji elektrike dhe 51 bartës.

Enjoyed this video?
hasanbeg vershime
"No Thanks. Please Close This Box!"