DPHM: Niveli i Liqenit të Ohrit nën centimetra nën minimalen

Published on 09-10-2017

Nga atje njoftojnë se niveli i Liqenit të Ohrit mëngjesin e sotëm është për nëntë centimetra më i lartë se niveli i lejuar minimal dhe është 693,19 metra

Niveli i lumenjve në Maqedoni janë nën mesataren për tetor me përjashtim të Vardarit tek Demir Kapia, ku niveli i ujit është për katër centimetra më i lartë se ai i zakonshëm, informon Drejtoria për punë hidrometeorologjike (DPHM).

 

Enjoyed this video?
ohrid_1507544563-5668770
"No Thanks. Please Close This Box!"