‘E majta’ kërkon përgjegjësi për gabimet në projektimin e autostradave ‘Kërçovë-Ohër” dhe ”Milladinovc-Shtip”

Published on 23-06-2017

Partia ”E majta” kundërshton ndarjen e parave shtesë për përfundimin e autostradave Kërçovë-Ohër dhe Milladinovc-Shtip.

Kjo parti kërkon që të formohet një komision i pavarur i ekspertëve që do të ketë rol të vërtetimit të përgjegjësisë së plotë për lëshimet në projektimin dhe harxhimet e larta për ndërtimin e këtyre dy pjesëve rrugore.

Sipas tyre, kjo do të jetë autostrada më e shtrenjtë në botë pasi që 7 milionë euro do të kushtojë një kilometër rrugë. E majta kërkon që të rifillojnë punimet, por pasi që të gjendet fajtori.

Enjoyed this video?
e-majta-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"