E quajnë kopshti i vdekjes, ja arsyeja (Video)

Published on 27-07-2017

Kopshti zoologjik në Surabaya në Indonezi njihet në botë si kopshti i vdekjes, dhe është me të vërtetë një jetesë e tmerrshme për kafshët atje.
Kafshët aty nuk kanë kushte elementare për jetë, 25 prej tyre vdesin çdo muaj nga shkaqe të panjohura, dhe shumica tjetër ngordhin nga uria, transmeton lajmi.net

Ka pasur një peticion online për të ndalur tmerrin në kopshtin Suabaya, por kopshti nuk është mbyllur si dhe kafshët nuk janë dërguar diku tjetër ku mund të jetojnë më mirë apo të lirohen.

Shikoni videon për më shumë.

Enjoyed this video?
kop_1501135459-8281062
"No Thanks. Please Close This Box!"