Edhe kjo ndodh në Shkup: Kali i shtrirë pengon komunikacionin! (Foto)

Published on 02-06-2017

Shumë qytetarë të Shkupit u mblodhën rreth kalit me karrocë i cili ishte rrëzuar tek rruga e Stacionit Hekurudhor.

Ndoshta e ka goditur ndonjë veturë apo më saktë nuk dihen arsyet për të cilën kali qëndronte i shtrirë, mirëpo dhjetëra njerëz ishin mbledhur për rreth për ta ndihmuar pronarin që ta largojnë karrocën dhe kalin nga rruga pasi kishte krijuar rrëmujë në komunikacion. /Telegrafi/

Enjoyed this video?
Kali-i-shtrire-3-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"