Edhe në Kondovë të Sarajit procesi po vijon i qetë

Published on 15-10-2017

Procesi i votimit edhe në fshatin Kondovë të Komunës së Sarajit, po zhvillohet në mënyrë të qetë dhe të rregullt dhe pa ndonjë incident theksojnë nga Komisioni Zgjedhorë. Qytetarët të cilët e shfrytëzuan të drejtën e tyre të votës u shprehën se gjithçka po zhvillohet në mënyrë të rregullt dhe demokratike. Ata presin përmirësim të infrastrukturës në vendbanimet e tyre.

Enjoyed this video?
edhe-ne-kondove-te-sarajit-proce-1
"No Thanks. Please Close This Box!"