Edhe Sheqerinska iu përgjigj Gruevskit! Ja si (Video)

Published on 27-02-2017

Radmilla-Sheqerinska-480x380

Zëvendëskryetarja e LSDM-së, Radmila Sheqerinska ka reaguar ndaj statusit të Nikolla Gruevskit në Fejsbuk duke u shprehur se ai aktron.

“E gjithë kjo ka ndodhur sepse ai nuk ka dashur të bëjë pazare me emrin – tha Gruevski derisa aktronte në statusin e tij në Fejsbuk. Një rikujtim të vogël publikut se si ai bënte pazare për të rënë dakord Manolli dhe Mijalkov, diplomatë të lartë dhe pazarxhinjtë e ndershëm”, shkroi në profilin e saj në Fejsbuk  zëvendëskryetarja e LSDM-së, Radmilla Sheqerinska pas statusit të Nikolla Gruevski.

Pazaret e Gruevskit për emrin në “bombën” e Zaevit.

Enjoyed this video?
Radmilla-Sheqerinska-480x380
"No Thanks. Please Close This Box!"