EHF përjashtoi Greqinë nga evropiani, s’e njohin emrin e Maqedonisë (VIDEO)

Published on 02-08-2017

Federata europiane e hendbollit (EHF) ka sjell vendim që të përjashtoj reprezentacionin femrave për kadet të Greqisë nga europiani i hendbollit në Maqedoni. Grekët e reja, më saktësisht, trajneri I tyre, vendosi që të merret me politikë, dhe pas 32 sekondave lojë kundër Maqedonisë e tërhoqi ekipin e tij nga parketi.

Arsyeja? Grekëve iu ka penguar emri Maqedoni në trenerkat e kundërshtarit të tyre. Bëhet fjalë për kontestin që kanë dy vendet rreth emrit të Maqedonisë. Vec përjashtimit nga europiani, federata greke duhet të paguaj edhe dënim prej 25.000 euro, kurse ndeshja është regjistruar 10-0 për Maqedoninë./lajm

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"