Ekskluzive: Autostrada Tetovë-Prizren do të ndërtohet me 400 milionë euro të investitorëve arabë (Video)19:38

  • 2,058 views
Published on 09-04-2017

Premtimi i kamotshëm për lidhjen e Tetovës me Prizrenin përmes një autostrade ka gjasa të realizohet falë negociatave të qeverisë së Kosovës me disa investitorë arabë, thotë në intervistën e tij ekskluzive për Lajm.TV, ministri kosovar për infrastrukturë Lutfi Zharku.

Çka kërkojnë investitorët arabë si kompensim për këtë investim?

Çka po bën qeveria e Kosovës për plotësimin e kushteve për realizim të këtij investimi?

Si po zhvillohen punimet për ndërtimin e autostradës “Arbër Xhaferi” që lidh Prishtinën dhe Shkupin dhe a do të ketë vonesa deri në përfundimin e saj për shkak të problemeve që janë shkaktuar nga shembja e dheut?

Pse pala maqedonase ende nuk po ndërmerr asgjë për ndërtim të autostradës Shkup-Bllacë?

Përgjigjet ndaj këtyre pyetjeve dhe shumë pyetjeve tjera mund t’i dëgjoni në intervistën më poshtë./LajmTV/

Enjoyed this video?
Zharku .Still001
"No Thanks. Please Close This Box!"