EKSKLUZIVE/Këto janë shqiptarët e Kosovës që bashkëpunuan me ushtrinë serbe?! (VIDEO)

Published on 19-06-2017

Në këtë video të Radiotelevizionit të Serbisë, shihen se si disa shqiptarë në rajonin e Gjakovës thontë se janë të sigurt nga prania e ushtrisë serbe. Ata theksojnë se nuk kanë probleme me ushtrinë dhe se në pamje shihet se si i shërbejnë asaj. Por nga ana tjetër, këto familje më pas kanë thënë se ishin të detyruar të thonin atë, sepse ishin kërcënuar se do të vriteshin.

Enjoyed this video?
Screen-Shot-2017-06-19-at-6.56.39-PM-696x385
"No Thanks. Please Close This Box!"