Emërimet në Qeveri, Pece Mirçeski vjen në vend të Vase Donevit

Published on 06-06-2017

Pece Mirçeski është zgjedhur për udhëheqës i Shërbimit për Punë të Përgjithshme dhe të Përbashkëta të Qeverisë së Maqedonisë, njofton Portalb.mk.

Vendimi ka ardhur pasi që paraprakisht në seancë qeveritare është shkarkuar udhëheqësi i deritanishëm, Vase Donev.

Në rrjedh është seanca e dytë qeveritare, në të cilën në rend dite sipas të gjitha gjasave do të jenë çështjet kadrovike.

Enjoyed this video?
pece-mircevski-sdsm-480x294
"No Thanks. Please Close This Box!"