Emisioni “Agora”: A do të ngadhënjejë integriteti personal mbi ngjyrën partiake? (VIDEO)

Published on 16-09-2017

Për më pak se 1 muaj elektorati në Maqedoni do të drejtohet drejt vendvotimeve për të legjitimuar përfaqësuesit politikë nëpër komuna. Kryetarët e komunave janë pasqyrë e kulturës politike të elektoratit dhe rrethinës prej nga vjen vet ai.

Shpesh ndodh që qytetarët të flasin zi e më zi për politikanët, që vet i kanë zgjedhur. Çfarë kryetar komunash duan qytetarët dhe cilët janë karakteristikat që e veçojnë një kandidatë apo prijës të ardhshëm komunal? A do të mbisundojë integriteti personal mbi ngjyrën partiake?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve do t’i gjeni në emisionin e radhës “Agora”. Për këtë temë vlerësimet e tyre i kanë dhënë: Imer Selmani, Latif Mustafa dhe Xhenur Iseni./LajmTV/

Enjoyed this video?
AGORA në LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"