Emisioni AGORA: A i mungon skenës politike shqiptare politikani shkrimtar? (VIDEO)

Published on 21-10-2017

Rëndësia e shkrimtarit në politikë, ka qenë tema e radhës që është elaboruar nga shkrimtarë të spikatur dhe profesorë universitar në emisionin AGORA në Lajm TV.

“Sa i mungon skenës politike “shkrimtari politikan” dhe çfarë të mire mund t’i sjellë skenës politike një penë që di të shkruaj për artin, të bukurën kulturën dhe shpirtin njerëzor te politika”, është çështja për të cilën, flasin shkrimtari dhe profesori universitar, Salajdin Salihu, shkrimtarja Lira Bojku dhe shkrimtari Bardhyl Zaimi.

Enjoyed this video?
9
"No Thanks. Please Close This Box!"